Onze Service

onze

Service

Installatie's

Wij kunnen voor u de installatie uit voeren voor iedere interprovider wat u maar kiest. Wij komen bij u langs om te kijken wat bij u moet worden aangepast in u huis aanbekabeling, en wat de beste optie voor u zijn.

lees meer

Storingen

Heeft u problemen in u huis met u internet ? zegt u provider het ligt bij u in huis wij kunnen dat voor u onderzoeken, of anders met een oplossing te komen. Ook als u wifi problemen heeft of problemen met u tv, computer, tablet of telefoon. 

lees meer

Overstap advies

Twijfeld u om over te stappen na een andere internet provider , zou u graag een advies willen ontvangen wel provider het beste bij u past.  Diverse internet providers maken gebruik van onze installatie service en zo kunnen wij ook het beste advies geven. 

lees meer

Wifi in u bedrijf of horeca zaak

De meeste zaken draaien tegenwoordig bijna niet meer zonder internet, zonder internet kan er niet gepint worden en soms somige kassa systemen doen het niet meer. Wij kunnen voor u samen met u na u wensen kijken, en zo met een goede oplossing komen. Gasten toegang is ook mogelijk via social network. 

Lees meer

Camera installatie

Tegenwoordig is het steeds vaker nodig dat je huis of zaak wilt bekijken als je er niet bent. Wij kunnen voor 1 camerabeveilingset plaatsen. wat u zelf kan beheren. 

Lees meer

Webshop met bezorging door de monteur

wij verkopen via onze webshop hardware, 

zo als laptop, wifi reapeters, telefoons. computers. maar bij onze kunt u kiezen dat de monteur het bij u komt installeren. Zodat u zelf zo aan de slag met u aankoop. Altijd van het beste kwaliteit waar wij ook achter staan. Bij de verzendopties in de webshop staat meer info 

Lees meer