Wat doen wij?

In een paar woorden:

Natuurlijk kunnen wij u altijd advies geven. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het kiezen van een glasvezel provider die bij u past. Twijfels hierover zijn erg begrijpelijk doordat verschillende providers verschillende pakketten aanbieden. Ook informeren we waar u uw glasvezelmodem het beste kunnen plaatsen. Een goede locatie voor uw modem is erg van belang in verband met de bekabeling die hierbij komt kijken.  Daarnaast kunnen wij u advies geven over de bekabeling bij nieuwbouw en/of renovatie én installeren we de pakketten van de provider bij u thuis.  Tenslotte kunnen wij u helpen met het kopen van een TV die aan uw verwachtingen voldoet en binnen uw budget past.

Installatie:

Bij VIP installatie beschikken we kennis over het installeren van verschillende installaties. Opties die hieronder vallen zijn onder anderen het installeren van internet, telefonie, TV en indien nodig herinstallatie.

Het installeren van internet houdt in dat wij laptops en tablets aansluiten aan uw WiFi-verbinding. Daarnaast verbinden wij uw computer met draad en helpen we u met het instellen van uw E-mail op bijvoorbeeld Outlook of Thunder Bird.

Het installatieproces bij telefonie bestaat uit het aansluiten van uw bestaande netwerk aan het glasvezelmodem.

Ook kunnen wij interactieve TV bij u aansluiten. Bij interactieve TV kunt u programma’s pauzeren en opnemen wanneer u wilt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de bekabeling die door bestaande leidingen gaat. Wij sluiten dan de TV ontvanger aan op het modem en vervangen de coax.  Mocht u meer informatie willen over interactieve TV en de installatie hiervan, mag u altijd contact opnemen.

 Tenslotte valt herinstallatie ook onder onze service. Dit houdt in dat er nieuwe Windows op uw computer wordt gezet. Het is belangrijk om te weten dat het programma verschilt per computer.

Uiteraard komt er meer kijken bij een installatie, maar hopen wij u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben.

 

 

Service:

Wanneer u thuis problemen met het netwerk thuis hebt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze service komt dan de problemen aan huis oplossen.  Wij kunnen uitleg geven over uw iPad, tablet en het WiFi. Ook installeren wij Smart-Tv en geven we passende uitleg hierover. Heeft u ook het probleem dat uw computer erg langzaam werkt? Geen zorgen! Wij zorgen voor een snellere computer door deze te reinigen met verschillende professionele programma’s. Heeft u vragen? U kunt ze gerust stellen!

 

 

‘’Wij luisteren graag naar uw wensen.''

Wij hebben de oplossing voor u.

In het kort...

Onze missie:

Wij regelen het voor u !!!

Waarom zou u nog een klantnummer zijn?

Bij ons bent u geen klantnummer. VIP Installatie ziet u als persoon en staat paraat om u te helpen.